3,5% pentru CETATEA BRAȘOVIA!

Începând cu anul 2019, statul permite ca persoanele fizice care au realizat venituri din salarii și/ sau pensii impozabile în România să poată redirecționa până la 3,5% din impozitul pe venit către un club sportiv sau ONG.

Dacă vrei să susții clubul nostru, completează formularul de mai jos și redirecționează o parte din impozitul tău aferent anului trecut către Asociația Clubul Sportiv Cetatea Brașovia.

Banii vor fi folosiți exclusiv pentru activitatea clubului nostru.

Procedura e simplă și nu te costă nimic.

PASUL 1
Descarcă formularul completat deja cu datele noastre. Formularul e pentru anul 2022, pentru că presupune redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit aferent anului anterior, pe care deja l-ai plătit statului.

Formularul 230

Instructiuni de completare a Formularului 230

PASUL 2
Completează doar secțiunea I – Date de identificare a contribuabilului cu datele tale. Semnează formularul în partea din stânga jos.

PASUL 3
Trimite formularul prin una dintre metodele de mai jos:

– Scanat sau fotografiat cu telefonul, la adresa de e-mail contact@cetateabrasovia.ro. Asigură-te că fotografia e clară și că toate datele pot fi citite cu ușurință. Noi ne vom ocupa apoi să depunem formularul la ANAF.
– Prin poștă sau prin curier la adresa Municipiul Brașov, B-dul Gării, nr. 4, sc. C, ap. 3, cod poștal 500203, județul Brașov. Mai departe ne ocupăm noi.
– La organul fiscal de care aparții, conform adresei din cartea de identitate. Poți depune formularul direct la Registratură sau prin poștă, cu scrisoare recomandată adresată administrației fiscale. Găsești aici adresele.
– Prin serviciul online ANAF Spatiul Privat Virtual, dacă ai semnătură electronică.