Asociația Clubul Sportiv Cetatea Brașovia este o structură sportivă de drept privat cu mai multe secții, înființată în anul 2013. Clubul nostru și-a propus ca prin sport și performanțe sportive să păstreze vie amintirea și imaginea unui important monument istoric al Brașovului medieval: Cetatea Brașovia de pe Tâmpa.

Obiectivul clubului este acela de a susține și de a organiza activități de practicare a unor sporturi cu tradiție și specifice Brașovului (atletism, hochei și sporturi de iarnă, jocuri sportive, lupte, tenis), de către cetățeni de toate vârstele ai comunității noastre, la nivel de începători, amatori sau performanță.

Ne-am constituit ca persoană juridică română, având la bază principiul deplinei autonomii, al independenței economice și decizionale. Suntem o asociație de drept privat, persoană juridică fără scop patrimonial, apolitică, guvernamentală, a cărei activitate se va derula în conformitate cu prevederile legislației românești în vigoare și a regulementelor sportive naționale și internaționale.

Aflați totul despre noi din Statutul clubului.